Мода - це бізнес, і ми віримо, що бізнес можна вести чесно і з душею.

Всупереч економічним перешкодам протягом багатьох років, компанія Neri Karra зберегла курс на виготовлення висококласної продукції та етичні технології виробництва по всій мережі постачальників.

Керівні принципи Neri Karra - «роби те, що правильно» і веди справи з людьми так, як вони хочуть, щоб з ними вели справи. З цієї причини ми написали звід принципів і правил, щоб гарантувати, що всі наші партнери і постачальники розділяють нашу філософію і етичні принципи і працюють відповідно. Ми не використовуємо хутро або тварин, що знаходяться під загрозою зникнення, і, слідуючи Конвенції з міжнародної торгівлі вимираючими видами дикої флори і фауни (CITES), ми гарантуємо абсолютну простежуваність всіх використовуваних нами екзотичних шкур.

Наш підхід простий. Його суть в поверненні до основ, коли мова йде про ведення бізнесу. Ось чому ми віримо в можливість зробити позитивний вплив на життя людей, з якими ми працюємо, на наше оточення і суспільство, так само як і на життя наших клієнтів. Ми поважаємо і дбаємо про всіх живих істот і навколишнього середовища, в якій ми живемо. Ми виробляємо наші вироби, твердо дотримуючись високих етичних стандартів і принципів.